19 Ocak 2008 Cumartesi

Anlamli Sekilli Nickler

olur olmaz yerde adını sayıklamaktı
seni unutmak


kafamı duvarlara vurup bagırmaktı haykırmaktı kan kusmaktı
susmak

gizlice içime akan kan damlacıklarıydı, aglamaktı
gulumsemek


yasam mucadeleni hatırlayıp utanmaktı
kendiden kacmaktı ''o suclu''demek.

bendeki beni kalbime koyarken o oldü demekti kendimi öldürmek

seni hiç sevmemekti nefret etmekti
seni ölesiye sevmek

aŞk DaMaRLaRıMDa GeZeN Bi eTKi BeN aŞıK oLMaM Ki BeNiMKi SaDeCe eTKiYe TePKi..


Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, seni bekledigim kadar...
Geçti istemem gelmeni, yokluğunda buldum seni, bırak vehmimde gölgeni, gelme, artık neye yarar?
"Değer Verdiklerin Seni Birgün Arkandan Vururlar; Değer Vermediklerinse Senin Yardıma Muhtaç Olduğunda Sana Yardım Eder"
BeN SeKiL YaPMaM SeKiL CiZeRiM OYuNu BeN BaŞLaTiR ßeN ßiTiRiRiM iŞiNe GeLMiYoRSa GaMe OvEr GüZeLiM...!!!
SeVGiLeR SaHTe İNSaNLaR KaHPe HaYaTıNıZ PLaN ALaYıNıZ YAALAAAANNNN !!!!!
Haritalara bakıyorum evin yok. Sözcüklere bakıyorum adın yok. Kendime bakıyorum seni görüyorum, çünkü benden başka yerin yok..
» Birlikte yaşayabileceğin biriyle değil, onsuz yaşayamayacağın biriyle ol. Geldiği zaman boşluk dolduran değil gittiğinde yeri doldurulmayan biriyle ol.
» Hayat hiçbir insan için ağlamaya değmez. Zaten ağlamaya değen insan hiçbir zaman ağlatmaz. Sen yine de ağlamak istiyorsan başını dik tut. Göz yaşların ağlatan kadar alçalmasın.
» Gözlerin sözlerini örtecek kadar masum, düşüncelerin duygularını bastıracak kadar acımasız,ellerinde ellerimi tutamayacak kadar uzaksa benim suçum ne birtanem.
» Bir soluk kadar yakın yıldızlar kadar uzak derler sevgi için.uzanır yetişemezsin,yetişir dokunamazsın,dokunur vazgeçemezsin vazgeçer ama asla unutmazsın.
» Uçurumdan düşerken tutunduğum dal olsan ölmekten değil seni kırmaktan korkarım ki.Tutunduğum dalsın.Beni affet.
» Gidersen kim sular fesleğenleri,kuşlar nereye sığınır akşam olunca.Gidersen kar yağar avuçlarıma,gidersen kuşlarda ölür bende.
» Unutmaya beş kala gözlerini ve sana dair ne varsa bitmeye yakın, işte bugün ben her şeyimi sende bıraktım, sırf aşkımı aldım elinden onu da kaybettim. HÜKÜMSÜZDÜR
» Her deniz bir martı,her rüya bir uyku,her nota bir şarkı,her mezar bir ölü,her ağaç bir kök bulurda ben başka bir sen bulamam.
» Seni uçsuz bucaksız bir okyanusta doğan güneşte,geceleyin parlayan ayda ve denizlerin o mavisinde buldum.Ancak gece doğabilecek bir güneşte kaybedebilirim.
"» Sana gitme diyemedim; Gözlerim gözlerinde kaldı. Susuz büyürmü hiç çiçek; Su sende çiçek bende kaldı."
SEN SIMDI KARA BIR KUSKUSUN! KALABALIK SEHRIN YITIKLERINDE, MAVI ELLERINI DE SIYAHA BOYUYORUM, OYLECE KALIYORSUN KENDI CEHENNEMINDE!
» Bak yine soldu güneş yine akşam oluyor ömrümün kadehine sensiz birgün doluyor sen yoksun diye inan dertligim kederliğim gelmezsen kahrolurum yıkılırım sevgilim seni çok seviyorum
» Sen sigara dumanın altında yana yana en sonunda kül oldun, ben kibritin hiç yanmayan ucuda birinin hayatından geçmiş oldum..!!!
» Ölmek dünyada unutulup gitmekmiş, ölmek bir kefen giymekmiş, ölmek o soğuk o korkunç ve o kara toprağa girmekmiş… yok be aşkım asıl ölmek “sensizlikmiş”
» Bir umuttu yanlızlık birşeyleri paylaşamamaktı belki,gözler dalıp giderken, yaralı bir serçeye ağlayan bir buluttu belkide,belki belkilerle dolu bir hayattı bu….
» Ben Sensizdim..! akşamın yaklaştığı saatlerde. kahrolursun görme ağladığımı. Başlayan düşü şafakla birlikte dağıtır ansızın her gün batımı..
» Vaktinden önce çiçek açmaz rüzgara kelepçe vurulmaz. Bende sen bitmedikçe veya bende ben ölmedikçe sana olan bu sevgim bitmez..
» Her deniz bir martı,her rüya bir uyku,her nota bir şarkı,her mezar bir ölü,her ağaç bir kök bulurda ben başka bir sen bulamam.
» Her gün sevda cekipte gülünmuyor degil mi? Bir güzelden baskası sevilmiyor degil mi? Hani bensiz olurdun, olunmuyor değil mi
» Gül filizlendigi günden itibaren güneşe aşıktır. Her ne kadar güneş her gece ayın görkemine kapılıp gülü bıraksa da, gül yıldızlara kanıp güneşi unutmaz
» Sesini duysamda heran yüzünü görmek değil özlediğimi bil heran.Hiçbir şey yüzünü görmek gibi değil
» Yine akşam oluyor, yine kalbim yanıyor, sensiz bahar gelmiyor, Sevgilim sen olmayınca bahçemde güller açmıyor.


anlamlı şekilli nickler

0 yorum: