19 Ocak 2008 Cumartesi

Besiktas Liverpool Nickleri

Islamin nurlu günesi kalbine dolsun, makamin cennet hz. Muhammed komsun olsun, günlerin mutluluk, gönlün saadetle dolsun bayramin mubarek olsun.


Sema kapilarinin açik oldugu bugünde heybenizde tohum tohum dua menekseleri saçmaniz temennisiyle hayirli bayramlar..


Benim ömrümde irmaklar vardir sularinda hayallerimi yüzdürdügüm, benim ömrümde sevdiklerim vardir bayramlar ayri geçince üzüldügüm.Bayramin mübarek olsun.


Zamana ve mekana sigmayan bir bereketle bereketlenmek ve bagislanmis olmanin o serefli mak----- erismis olmak temennisiyle Bayraminiz mübarek olsun.


Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sicak bir mesaj, kapatir mesafeleri birlestirir gönülleri kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun,Bayraminiz mübarek olsun.


Kalpler vardir sevgiyi yasatmak için, insanlar vardir dostlugu paylasmak için ve bayramlar vardir sevgi ile kucaklasmak için.Bayraminiz kutlu olsun..


Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gercek olsun,acilar unutulsun,dualariniz kabul ve bayraminiz mübarek olsun.


Gecenin güzel yüzü yüregine dokunsun, kabuslar senden uzakta melekler basucunda olsun, günes öyle bir geceye dogsun ki, dualarin kabul ve Ramazan Bayramin mübarek olsun.!


Bayramlar berekettir,umuttur,özlemdir.Yarinlar niyettir ve dualarin kabül olsun , sevdiklerin hep seninle olsun Bayraminiz Kutlu Olsun..


Yüregine damla damla umut, günlerine bin tatli mutluluk dolsun.Sevdiklerin hep yaninda olsun, yüzün ve gülün hiç solmasin Bayramin Kutlu Olsun


beşiktaş nickleri

0 yorum: