18 Ocak 2008 Cuma

Duygusal Nickler

Duygular vardır anlatılmayan sevgiler vardır kelimelere sığmayan bakışlar vardır insani ağlatan insanlar vardır ki asla unutulmayan, iste sende onlardansın!!!
Dün gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, uçurumdan attım sessizliği, haber saldım rüzgarlara, fısıldasınlar kulağına seni ne kadar çok özlediğimi...
Dünde, bugünde, yarında. Yüreğin kadar yanındaıym. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordaıym!
ask sözleri | bugün sevgilini düşündünmü- sms-sozleri.com
Dünyada 2 renk gül olsun,biri kırmızı diğeri beyaz,sen beni unutursan kırmızılar solsun,ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun.
Dünyada bir çok insan var.Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlaıyp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa laıyk bir insan var o da su an mesajımı okuyor...
Dünyada hiç kimse için ağlamaya değmez, değende ağlatmaz zaten, eğer bir gün ağlarsan başını dik tut ki göz yaşların ağladığın insan kadar alçalmasın..
Dünyadaki herkes için herhangi birisin ama herhangi biri için dünyalara değersin...Ne yazık gönlümde esirsin..Cezan bir ömür sevilmek hemde sevildiğini hiç bilmeden...
Dünyan öyle bir kararsın ki, seni aydınlatan tek ışık gözlerim olsun
Düşünüyorum da; düşüncelerin en güzeli senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken, düşünüyor olmanı düşünmek galiba)
Eğer beni bu sokakta,bu semtte,bu şehirde bulamazsan sevgilim bilki ben, Gözlerinin daldığı yerdeyim...
Eğer çölde bir çiçek olsan; seni kaybetmemek ; için gozyaslarimla sulardım Eğer gözümdeki bir damla yas olsaydın; seni kaybetmemek; için hiç ağlamazdım..
Eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir sise mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi. Seni o kadar çok seviyorum ki.
Eğer seni nasıl ve ne kadar sevdiğimi öğrenmek istiyorsan bana yeni bir dil bulmalısın çünkü sana olan sevgimi anlatmak için kelimeler bulamıyorum. Ama bir şeyi bil ki seni çok seviyorum.
En güzel yarınlar senin olsun, sen buna laiksin ömrün mutluluklarla dolsun. Eğer gün gelir de sen beni unutursan, inan ki tatlım canin sağ olsun.
Erkekler kadınların ilk aşkı, kadınlarda erkeklerin son aşkı olmak isterler.
Eğer bir gün aşkın ölürse onu doğduğu yere göm kalbine !!
Eğer bir gün gök yüzünün kara mavi çizgisinde bir kırlangıç sürüsü görürsen bilgi kanatlarındaki buruk gülümsemelerle, ıslak tebessümler benden sana kalanlardır.. Ş ahinim oy şahinim; çekemezsen gülün nazını ne dikenine dokun ne gülü incit..
Eğer bir gün seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen yağmurlu bir havada dışarı çıkıp yağmur damlalarını say!
Eğer bir gün ölüme gitmek istersen bana gel ki sana sensiz olmanın ölüm olduğunu anlatabileyim.
Eğer bir gün sevmek istersen önce kendini sev,Daha sonrada istersen beni,Ama beni; beni sever gibi değil kendini sever gibi sevmelisin, Çünkü ben seni öyle sevdim.
Eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi. Seni o kadar çok seviyorum ki...
Eğer seni nasıl ve ne kadar sevdiğimi öğrenmek istiyorsan bana yeni bir dil bulmalısın çünkü sana olan sevgimi anlatmak için kelimeler bulamıyorum. Ama bir şeyi bil ki seni çok seviyorum?
Eğilip gözlerime baktı: seni seyredebilirmişim dedi usulcacık. Sandım eylemlerin, insanların gözlerimde ve yüzümde oynaşmasını Seyredecek.
Gam yemezdim sevgilim aşkın ile ölürsem, yine seni severdim şu dünyaya gelirsem, eğer gözlerinde başka bir hayal görürsem, ben o zaman sevgilim ben o zaman öLüRüM
Gece bir başka giyer siyahini, ıyldızlar daha bir sönük olur ve hayat daha bir kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan eğer. Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, uzat yanağını . Muuckk!!!
Gece midir insani hüzünlendiren,yoksa insan midir hüzünlenmek için geceyi bekleyen?gece midir seni bana düşündüren yoksa ben miyim seni düşünmek için geceyi bekleyen ?
Geceler seni sevdiğim kadar uzun olsaydı eğer inan ki yeryüzüne hiç güneş doğmazdı.
Geceleri uzaklara çığlık olur sesim, denizden çıkan yosun kokusundan keskin sana özlemim, bu sabah sırf senin için aralandı gözlerim, günaydın benim Her$eyim..
Gecenin sessizliğini dinle içinde beni bulacaksın.. Karanlığa bak yüzümü göreceksin.. Elini kalbine koy, gözlerini kapa ruhumu yolluyorum birazdan öPüLECEKSİN..
Gençliğine güvenip erken derken belki elveda bile diyemezsin giderken.
Gidenler yokluklarıyla değil giderken söyleyemedikleri sözler yüzünden hüzün verirler!
GöZLERIN GöZLERIMDE, ELLERIN ELLERIMDE, KALBIN IÇIMDE VE RUHUN BEDENIMDE OLDUGU SüRECE SENI SONSUZA KADAR SEVECEGIM.
ask sözleri | hemen bedava yolla - sms-sozleri.com
GöZLERİNE BAKTIÐIM AN DüNYANIN YARISI YOK OLUYOR SENİNLE GEÇEN HER AN, SENSİZ GEÇENLERİ ZORLAŞ TIRIYOR... HER Ş EYİMSİN....
GüZELSIN SIRINSIN, SAHANESIN. ÇEKTIGIM ÇILEYE TEK BAHANESIN. MELEKMI SEYTANMI BILMEMKI NESIN. TUZAKTAN TUZAGA ATSANDA OLUR. BEN SENI SEVIYORUM. SEN SEVMESENDE OLUR.
Gökyüzü benim için ağlıyor, gözlerim ümitsizce SENİ arıyor, dudaklarım SENİN ismini saıyklıyor, kollarım SENİ sarmak istiyor ve SEVGİLİM kalbim SENİN için atıyor.
Gökyüzü ıyldızlarla doluydu, ben hep seni düşünürken. Hüzün ıyldızları koydum adlarını, seni hatırlatıyor diye. Aynı onlar gibi sende benden çok uzaklardaydın.
Gökyüzünde ıyldız çok ay bir tane..Yer yüzünde insan çok sen bir tane...
Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultani oldun, gece gökyüzünde parlayan ıyldızım, sabah ise ruhuma doğan güneşim oldun. Sevgililer günün kutlu olsun!
Göz kırpardın uzaklardan sessizce. Bense hep seni bekledim, kırık kalbim, yaşlı gözlerimle.
Gözleri uzaklıklar değil, bazen de göze alamadığımız yakınlıklar acıtır.
Gözlerin Nehir,Kirpiklerin Köprü Olsun,Ben Tam üzerinden Geçerken İpler Kopsun,Düştüğüm O Yer DUDAKLARIN OLSUN...
Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni sevmeye devam edeceğim. Sevgililer günün kutlu olsun!
Gözlerin nehir kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa.
Gözlerin olmadan da kalbini göreceğimden habersizdin. Ve hatta sana bakmadan seni hissettiğimi bilmezdin
Gözleriyle gözlerine göz koyanın, gözlerimle gözlerini oyarım. Gözlerini gözlerden sakin, gözlerin gözlerime lazım.
Gözümden süzülen yaş denizi ıslatıyor.sevda kilim,hasret derdi dokuyor,çatlayası deli yürek sen diye atıyor.of kara gözlüm aşkın seni bekliyor.
Gül bahçesinde geçsede ömrüm, inan üstüne gül koklamam gülüm , seni koklamak olsada ölüm, uğrunda ölmeye değer gülüm..
Gül nedir ki? Solup gider. Gün nedir ki? Gelip gider. Ateş nedir ki? Söner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak mezarda biter.
Güller anlatsın sana olan sevgimi, güller anlatsın yanlizligimi, çaresizliğimi. Yavaş yavaş eriyen yüreğimi güller anlatsın ben anlatamadım.
Güller hep ellerinde açsın,ama dikenleri batmasın.sevda hep seni bulsun,ama seni yaralamasın.mutluluk hep yüreğine dolsun,ama beni unutturmasın.
Gün bir gün, sevdalanmış geceye gecede yakamoz düşürmüş denize öğünden bugüne geceyle gündüz ayrılmaz olmuş takı güneş tutulup gölge düşürene dek sevdalara
Günden güne yok olmaktaıym.. Bütün ışıkları attım bir kenara anlamıyor musun.... GöKYüZü GüNEŞ OLSADA SENSİZ YİNE KARANLIKTAYIM.... Seni seviyorum........ Gözlerime bakabilircisin....
Güneşi seviyorum diyorsun güneş açınca gölgeye kaçıyorsun. Yağmuru seviyorum diyorsun yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun. Korkuyorum sevgilim çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun!
Günesin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen bil ki o yalnız senin için yanan kalbimdir.
Günesin doğduğu da bir gerçek battığı da... Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de... Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, iste o en büyük gerçek...
Güneş alev alev yanıp parlasa bile unutmayacağım seni kül olana kadar. Beni kırıp incitsen bile dost bileceğim seni sonuna kadar
Güneşi seviyorum diyorsun güneş açınca gölgeye kaçıyorsun. Yağmuru seviyorum diyorsun yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun. Korkuyorum sevgilim çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun!
Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da... Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de... Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en büyük
Güneşin doğduğu yerde parlayan bir ışık görürsen.Bilki senin için yanan kalbimdir.
Günlük hayatın sıkıntısından biraz silkeler insanı. Her şeyin aynı olmasında kişiyi bedenin ve aklın dışına çıkarıp duvara yapıştırır. Sanırım içmek; ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimi...
Günü gece olsun diye yaşıyorum, Çünkü gece hayallerime geliyorsun, Seni beklemiyorum çünkü sen hep benimlesin, Hayallerimde ve kalbimdesin,terk edip gitmiş olsanda, unutsanda, UNUTMUYACAÐIM...
ask sözleri | hemen bedava yolla - sms-sozleri.com
Günün ilk ışıkları sahile vurduğunda, martılar yalnızca ikimizin anlayacağı bir dille sunu fısıldar denizin kulağına: Seni çok özledim...
Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım nice ıyllara.
Hadi gökyüzünden senin için tuttuğum,üzerine tüm duygularımı yüklediğim, ıyldızı al, yüreğimden yüreğine yollar var, hadi benim için uzaklardan bir tebessüm yolla...
Hadi uyandır beni söyle gördüğüm zamansız bir düş mü? Hadi git, uzaklaş, yokluğuna inandır beni. Gerçekten yoruldum her bulduğum yerde seni kaybetmekten.
Hakikatin varlığından, güneşin parlaklığından şüphe edebilirsin ama benim sevgimden asla. SENİ ÇOK SEVİYORUM AŞ KIM...
Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için aşığım sana!..
Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır...
Hani gözler varya sözleri anlatır, Hani sözler varya gözleri ağlatır, Hani anlar varya değeri geç anlaşılır,Bir de aşk varya seni bana anlatır..
Hasret kapımda nöbetler tutuyor. Sevgilim uzak bir şehirde gözlerim onu arıyor...
Hasretin öldürdü beni! Simdi geceler çaresiz. Simdi yağmur damlası gelip konar dudaklarıma sessiz. Söylemiş miydim hasretin öldürdü beni hiç sebepsiz.
Hayat ve yasadıklarını bir okyanus gibi düşün.... Çılgın ve deli dalgalara isteyerek girmezsin... Durgun sular kendini belli etmez ve ne zaman coşacağını sen bilemezsin."
Hayata bir Mendil olarak bakarsan, O senden hep Gözyaşı ister! Sırf Hayata Gıcıklık olsun diye Hep gülümse!!!
Hayatta hiç bir şeyim az olmadı senin kadar ve hiç bir şeyi özlemedim seni özlediğim kadar.....
Hayatta hiçbir şey ilk aşkın yerini tutamaz insan sevse bile o ilk aşk hiç unutulmaz.
Hayatta üç şeyi sevdim; seni, kalbimi, ümit etmeyi...Seni sevdim, sensin diye, kalbimi sevdim, seni sevdi diye, ümit etmeyi sevdim, Belki seversin diye...
Hep beni kimse sevmiyor ki derdin! Usulcacık sokulup yüreğine ...ben seviyorum demek isterdim.
Hep kalanlara gidenleri kattım! Bir gün yerine geçemediler. O kalanlara gidenleri kattım yine bir tane sen edemediler. Zor geldi ayrılık alışamadım.
Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi Çocukça Sen Gerçekçe , Hepsi öylesine Sen ölesiye..
Her seven adsız bir kahramandır ve insan sevebildiği kadar insandır.
Her su bir yol bulur kendine her dağ bir toprak,her gökyüzü bir bulut ama sen benim gibi bir dost bulamazsın... Seğmenden saray gözlüsüne...
Her şey yalan dolan bir SEN hariç SENİ düşününce tüm benliğim yok oluyor işte o zaman aşkımın uğruna kurduğum cümleler bile devrik oluyor.
Her zaman gül, hayata gülücük saç, gülmeyi benimse, Çünkü senin bir gülüşün için, Koca dünyada yaşayan biri mutlaka biri vardır.
Hissetmediğin hisleri hissettiğin zaman hissettiğin his aşktır.
Hiç sönmeyecek olan sevgimiz yavaş yavaş başlamıştı, Solmayacak bir gül olarak hafifçe açılmıştı, Gezdik,dolaştık çocukça oyunlar oynadık, Ama birbirimizden hiçbir zaman bıkmadık, Hatırlar misin ilk çıkışımızı,yüzünde hep o tatlı gülüsün, Keşke dakikaları geçmeseydi bitmesini istemediğim o günün..
Hüsranı bir tek yerde kabul ediyorum, yasamak varken yasayamamış olmakta.

0 yorum: