19 Ocak 2008 Cumartesi

Msn Ayrilik Nickleri

insanlari Insan Yapan Damarlarindaki Kan Degil, Yureklerindeki Sevgi Tohumlaridir. Bir Gun Sen De Sevecek O Tohumlardan Cicek Olup Kalbime Acacaksin...

Gunaydin Canim.bu Sabahin Uzelliginde,seni Gorememenin Uzuntusunu Yasarken,seninle Omur Boyu Yasicagimiz Mutlu Ve Guzel Gunlerin Hayalini Kuruyorum Seni Cok Seviyorum.

Seversin.. Sevilmezsin.. Seversin.. Sever.. Kiymetini Bilmezsin.sevilirsin.. Kiymetin Bilinmez.. Ne Yaparsan Yap.. Sevgiyi Asla Anlamayacaksin...

Her Sey Paylasildikca Kuculur,paylasildikca Kuculmeyen Tek Sey Sevgidir.

Dokuz Kere Sev, Onuncu Ben Olayim,deli Gibi Sev Sonuncu Ben Olayim.

Gece Yarisi Basliyorsa Cigligim Duyulsun Diye Degil...cagirmalarim Gelmen Icin Degil...duyulmadan Seslenmeyi Biliyorsa Bu Yuregim, Gormeden Sevmeyide Bilir...

Maziyi Anarsan Ozlem Duydugun Aski Ararsan Geceleri Kulagina Seni Hala Deliler Gibi Seviyorumlar Fisildanirsa,bulursun Beni Yureginde.

Masamda Kagitlarla Ugrasirken,elimin Altinda,kalbimde,gozlerimde Tum Buldugum Sensin Sadece Sen,beni Uzse De Unutmam Gerek Ne Olurdu Sanki Usulca Aklimdan Cekip Gitsen.

Kulaklarim Duymaz Olmus Kalbim Olmus Zaman Akmis Her Sey Onemini Yitirmisken Degil Bu Kez Bi Degisiklik Yap Da, Seni HÂl Seviyorken Gel..

Bir Butunun Parcalariyiz Arayistayiz Bir Dizi Seni,beni Ve Giderek Buyuyen Bizi,arayisimiz Temkinli,urkek Ta Ki Aradigimizin Birbirimiz Oldugunu Anlayana Dek.

Sevmek Buyuk Cesaret Ister Seven Hep FedakÂrlik Bekler Seven Ne Kadar Severse Sevsin Sevilen Hep Nankorluk Eder.

Ellerimi Bombos Biraktin Gozlerimden Sel Olup Aktin Tek Umidim Sendin Ummadigim Bir Anda Beni Biraktin.

Yoklugunu Sararken Gecenin Sessizligi Safak Sokerken Uyanacaktir Sabah Gunesi Kus Sesleri Yankilanirken Semadan Sesin Duyulacak Ucurumun Kenarindaki Kayaliklardan.

Hayatin Yuku Agir Cekeceksin,bu Benim Son Nasibim Kaderim Diyeceksin,yarin Nasil Gececek Nereden Bileceksin Uzgun Olsan Aglasan Da Bu Hayati Cekeceksin.

Yalnizligimda Buyuttukce Seni Kalabaliklasacagim,sen Ise Kendi Kalabaliginda Yalnizlasacaksin Dusunup Tek Cikar Yol Bulacaksin En Sonunda Bensiz Yapamayacaksin.

Bitmez Guzel Kizlarin Nazlari,gulu Odun Sanir Bazilari,dinmez Su Gonlumun Sizilari Acilsin Artik Yureginin Kilitli Kapilari..

Yitirdigim Her Seyde Kazandiklarim Kazandigim Her Seyde Ise Biraz Yitirdiklerim Sakli Bu Yuzden Birileri Hep Isinip Dururken Dinmez Hic Usumelerim.

Agzimin Tadi Yoksa Hasta Gibiysem Bogazimda Dugumleniyorsa Lokmalar Buluttan Nem Kapiyorsam Inan Hep Guzel Gozlerinin Hasretindendir.

Seni Turkulerle Beni Agitlarla Ugurlayacaklar,ikimizin De Giysisi Beyaz Olacak Nufusa Seni Evli Beni Olu Yazacaklar.

Seni Sevdigimin Varmasan Da Farkina Bu Askin Yok Sonu Cikmaz Yarina Asenaya Sesleniyor Bir Asik Alperen,boyle Askin Ruhuna El- Fatiha.

Sen Ruyalarinda Beni Ariyorsun Ya Her An Yanindaki Ben Degil Miyim Sanki,bosuna Ariyorum O Mutlu Gunleri Sen Beni Unuttun Da Ben Seni Unutmadim Mi Sanki.

Yillar Yili Gizledim Sensizde Yasarim Zannettim,hasretinden Bittim Eridim Isteseydin Sana Omrumu Bile Verirdim.

Hayat Denen Kosusturmanin Sonu Degil Mi ? Bir Avuc Toprak Olumden Yana Korkum Yok Korktugum Tek Sey Unutulmak..

Ne Zaman Sagir Bir Ressam Kurumus Kirmizi Bir Gulun Yere Dustugu Anda Cikardigi Sesi Resmine Cizerse Bende Seni O Zaman Hayatimdan Silerim..

Sana Dunyanin Yedi Harikasi Kadar Guzel Oldugunu Soyleyecektim Lakin Vazgectim Cunku Onlar Mazide Yapilmis Seyler Sense Gunumu Aydinlatan Gunes Kadar Sicak Ve Parlaksin.

Bir Gokyuzu Dusun O Gokyuzu Sensin Bir Yeryuzu Dusun O Yeryuzu Benim Tamam Belki Birlesemiyoruz Ama Ayrilamiyoruz Da.

Dort Misrada Dort Dilegim Var Senden Ilkbaharda Gokkusagim,yaz Gunlerimde Yagmurum Ol,sonbaharda Firtinam,kis Gunlerinde Kardelenim Ol.

Saatler Sensizligi Gosterdigi Zaman Aradigimda Yoklugunun Buldugum An Karsimda Resmindi Yuzume Bakan Kelimelerdi Aglarken Bogazima Dugum Dugum Takilan Yaptiklarindan Bir Kader Utansin Bir De Sen Utan.

Karanlik Odama Bir Kibrit Cakar Misin Gitme Desem Arkana Donup Bakar Misin Seni Unutamadim Desem Inanir Misin Inan Canim Seni Bir An Bile Unutmadim.

Bir Zamanlar Akli Basinda Biriydim Ta Ki Sen Aklimi Basimdan Alana Dek...

Yedi Ayri Iklimden Yedi Cesit Ari Getirseler Yedi Cesit Ari Yedi Ayri Cicegi Dolassa Yedi Ayri Cicekten Bal Yapsa Senin Kadar Tatli Olamaz.

Hayatin Sana Verecegi En Buyuk Armagan Tutabilecegin Bir Daldir Bir Insana Verilebilecek En Guzel Armagansa Yurektir Ve Inan Bana Dostum Sevmek Yurek Isidir.

Sana Karanfilin Sadakatini,sumbulun Bagliligini,meneksenin Tevazusunu,cigdemin Nesesini Lalenin Gururunu,leylagin Saadetini Versem Bana Kalbini Verir Misin.

Tespihimde 33 Tas Var Ilk Sekiziyle Seni Seviyorum Ikinci Sekiziyle Seni Ozledim Ucuncu Sekiziyle Bitanemsin Son Sekiziyle De Benimsin Cekiyorum Etti 33 Son Tas Mi Onlada Tevbe Ediyorum.

Uzayan Tren Raylarina Bakarken Annesini Yitirmis Cocugun Bakislari Bir De Senden Ayrilisim Dusuyor Aklima Ne Olur Aci Cektigimin Var Artik Farkina.

Seni Seviyorum Diye Bir Soz Duyarsan Sakin Inanma Cunku Seven Insan Sevdigini Sozleriyle Degil Gozleriyle Anlatir.

Seni Sevmek Buz Gibi Havada Iki Kat Yorgana Sarilmak Gibi ,ayrilmak Yaz Sicaginda Soguk Duslar Almak Gibi Kutuplarda Yasamak Ne Guzel Bir Sey Olsa Gerek..

Sana Savasi Sorsam Bana Oyuncak Askerleri Anlatirsin,sevgiyi Sorsam Bana Belki Bir Siirle Cevap Verirsin Cunku Sen Sevdigini Kollarinda Kaybetmedinki.

Caglayandir Yuzmesini Bilmeyene Nehir,asktir Bunun Adi Ne Fal Tanir Ne De Sihir,caresizin Ilacidir Ya Bir Damla Mutluluk Ya Da Bir Tutam Zehir.

Bir Kelebek Ucurdum Sana Dogru...daglari Denizleri Asti Seni Buldu Yanagina Bir Buse Kondurdu Hissettin Mi? Oylesine Icten Derinden.

Sen Demek Hersey Demek Sen Demek Hayat Demek Sensizlik Benim Icin Yasarken Olmek Demek,sensizlik Benim Icin Bitmeyen Hasret Demek.

Eger Kalbim Kalp Olsaydi, Sana Olunceye Kadar Sakla Derdim.

Ucsuz Bucaksiz Karanlik Bir Yerde Uc Kibrit Yakacagim.biri Gozlerini Gormek Icin,ikinciyi Guzel Yuzun Icin,ucuncude Seninle Yasadigim Guzel Gunleri Hatirlamak Icin. Canisim !!!

Biri Senin Biri Benim Icin. Bir Sevgi Sana Bir Sevgi Bana, Bir Ask Ikimiz Icin Yarisi Senin Yarisi Benim Icin....

Ask Delicesine Flort Ederken Yanindakinin Hicbir Sey Yapmama Ozgurlugunu Sakli Tutmaktir.

Ben Seni Asil Insanlarin Basit Duygulari Ile Degil, Basit Insanlarin Asil Duygulari Ile Sevdim.

Insanlar Tanidim Gokteki Yildiz Gibiydiler Gokyuzundeydiler Ve Parliyorlardi Ben Seni Gunesim Olarak Sectim, Bir Gunes Ugruna Bin Yildizdan Vazgectim.

Gulus Bir Yanasimdir, Obur Kisiye. Birden Iki Kisiyi Dondurur Bir Kisiye. Anilardan Kale Yapip Siginsa Bile. Yetmez Yalniz Basina Bir Omur Bir Kisiye.

Her Zaman Gul, Hayata Gulucuk Sac, Gulmeyi Benimse, Gulerek Yasa, Gulunc Dusecek Kadar Cok Gul, Cunku Bu Dunyada Senin Gulusun Icin Yasayan Biri Var...

Insanlardan Korkuyorum Arkamdan Vururlar Diye Gulmekten Korkuyorum Aglatirlar Diye Sevgilimden Korkuyorum Beni Aldatir Diye...

Daglarin Tepesine. Eskiyanin Alnina Kizlarin Kalbinede Olumsuz Mehmetcik Yazdiracagim.

Bir Gun Olacak Bir Gun Kalacak Iste O Gun Gunes Benim Icin Dogacak..

Oyle Sanssiz Bir Kadindi Ki Omrunun Yarisini Koca Aramakla Diger Yarisinida Kocasini Idare Etmekle Gecirmisti.

Her Ne Kadar Sosyetenin Parlak Cilali Taslarinda Dans Etmeyi Bilmesekte,yarali Kalbimizle Sevmesini Biliriz Arkadas.

Unutma Ki! Her Seven Adsiz Bir Kahramandir. Insan Sevebildigi Kadar Insandir.

Sana En Buyuk Bedduam Mutluluk Yamurunda Semsiyesiz,kal

Hasretin Col Ruzgari Gibi Beni Savurup Dar Agacina Asti...ama Goruyorum Ki Sen Bana Hasret Kalmamissin Sevdigim ...

Birgun Hayatin Butun Guzelliklerinden Vazgecip,olume Sessiz Sedasiz Gitmek Istersen,yanima Gel Ki Sana Sensiz Yasamanin,sensiz Olmanin Olum Oldugunu Gostereyim.

Hasreti Yildizlara Yazmak Isterdim,sabah Olunca Kaybolsunlar Diye.sevgimi Ciceklere Yazmak Isterdim,onlarla Beraber Buyusunler Diye

Herzaman Gul, Hayata Gulucuk Sac, Gulmeyi Benimse, Cunku Senin Bir Gulusun Icin, Koca Dunyada Yasayan Biri Mutlaka Biri Vardir.

Eger Olduysen, Su Anda Yildizlara Uzanirsan, Yildizlarin Isiklarini Topla. Tac Seklinde Saclarinin Arasinda Sonsuza Dek Parlasin..

Sevmek Sacak Altina Siginan Gocmen Kusun, Kar Tanecikleri Arasinda Ucusan Beyaz Tuyunu Gorebilmektir.

Sevdigini Ozgur Birak , Geri Gelirse O Senindir Geri Gelmezse, Zaten Hic Senin Olmamistir...

Sevgili Binlerce Insan Arasindan Gonul Gozuyle Gorup Ayri Bir Kimlik Verdigimizdi Her Sozu Buyu Olan, Dokundugu Herseyi Kutsallastiran Muhtesem Insandi.

Sevdiginin Gozyaslari Sahile Vurdugu Zaman ,sahilin Atacagi Imza Seni Seviyorum Olacak Bitanem..

Iki Saskin Yildiz Gibi Parlayan Gozlerine Bakip Da, Senin Ruhunu Tum Ictenligiyle Gorebilenler Anlar Ki Sen Bir Omre Bedelsin !!.

Senin Icin Aglarken Gozumden Dusen Yaslar Denize Dokulseydi Eger,karaya Vuran Dalgalar "seni Seviyorum" Yazardi..

Gozlerindeki Parilti , Icindeki Kipirti Yuregindeki Sevgi , Hic Bitmesin.

Sevgi Duygularini Anlatamadigin Zaman, Gozlerinden Suzulen Iki Damla Sicak Gozyaslaridir...

Seni Nasil Nefes Aliyorsan, Bende Seni Oyle Seviyorum Iste.sen Nefes Alamadan Yasayamazsin, Bende Seni Sevmeden..

0 yorum: