31 Ocak 2008 Perşembe

Sevdalı Sözler

Kaç sevda yaşadımki ben senden önce? Kocaman bir hiç...



Onyedisinde kaçamak bakışlar. O zamandan beri HASRETİM sevda. Yirmili yaşların ilk yarısında iç yolculuklar,diğer yarısında olmayan bir yarin kokusu ile karışamama telaşı.

Senden sonra dokunma,dokunulma SEVDA.

Bir cevşenim var boynumda birde senden hatıra yüzüğüm,en güzeli içimi eriten sevgi dolu bakışların aklımda...

Türkülerim hep aynı uzun hava. Efkarımsın demiştim ya efkarlandıkça mırıldanıyorum. Gecenin gölgesine gözlerinin ışıltısını taşıdığım aşkım,ruyalarına bile kaçamak sığındığım SEVDA.

Kocaman bir çınar dikmişim yüreğimin ortasına;umutlarım sihirli lambanın cini gibi devasa,korkularım yedi cüceler.Ama korkularım sayıca çok yinede masalsı SEVDA...

Sokaklarda yağmur,sokaklarda mis gibi toprak kokusu. Dudaklarımda son öpüşünün sıcaklığı. Çek beni içine kendinle götür SEVDA.

Yakalayabildiğim her damlasına isim takıyorum yağmurun. Teşekküre geliyorlar sanki yüzüme çarptıkça. Gözümün yaşına karışan yağmur SEVDA.

Bir kedi gibi usulca girsemde eve,sorgulayan bakışlara yakalanıyorum. Yağmur yağıyor ağlamadım diyorum odanın kuytu bir köşesine çekilirken.Gözyaşım yüzümdeki yağmuru yıkıyor.Sızıp kalıyorum.Gecenin ayazına bakışlarının sıcaklığını örttüğüm SEVDA.

Ne zaman kapı çalsa irkiliyorum sen diye. Nezaman telefonum çalsa sesine merhaba demeye hazır kıt'ayım SEVDA..

Birde gecenin bir yerinde "sana geldim dışarı çık" dersin diye bir umut var içimde...

0 yorum: