19 Ocak 2008 Cumartesi

Sevincli Nickler

Bu mesajı aldıysan bana hayransın, silersen beni seviyosun, silmezsen bensiz yapamıyosun, cevap verirsen beni istiyosun, vermezsen bana aşıksın. E simdi ne yapacaksın?



Sen benim canımsın, ama kimse duymasın, hani olurya, ölüm kıskanır. Seni çok ama çok sevdiğimi kimseye söyleme hani olurya, mecnun kıskanır.



Gülmek için mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk gülüşünde saklıdır, sakın ağlayım deme, belki bir yerlerde, senin bir gülüşün için yaşayan vardır...



Ay yıldızlara mutluluk fısıldarken gökyüzü sevincini yeryüzüyle paylaşırken ben sana bir parça mutluluk yolluyorum içindeki umut çiçekleri hiç solmasın diye.



Şu dinmeyen arzuya karşı koysa da dağlar, ümitsizce gözlerim sanma ki her dem ağlar; varsında hasret ile geçiversin seneler, bizi ayıran yollar bir gün yeniden bağlar.



Gün gelir puslu bir dünya aydınlık bir yasama gebe kalır, yeter ki umutların hiç bitmesin. Kalbin hangi mutluluk ve sevgi için çarpıyorsa yasam sana onu versin.



Tatlı Biri Vardı Sevilmeye Değer, Güzel Biri Vardı Görülmeye Değer, İyi Dostlar Vardı Özlenmeye Değer, Ama Biri Var ki Can Vermeye Değer, Mesajımı Okuyorsa Eğer...



Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin.



Birlikte yaşayabileceğin biriyle değil; onsuz yaşayamayacağın biriyle ol, gelip boşluk dolduranlardan değil, gittiğinde yeri dolmayanlardan olsun.
Sokakta bir delikanlı gördüm. Takıldı gözlerim gözlerine. Aşığım zannetti beni kendine... Halbuki nereden bilsin, benziyordu gözleri gözlerine...



Gün gelir puslu bir dünya aydınlık bir yaşama gebe kalır. Yeterki umutların hiç bitmesin kalbin hangi mutluluk ve sevgi için çarpıyorsa yaşam sana onu versin...



Benim için sen karda güneş, güneşte buz, karanlıkta aramadan bulduğum ışık, umut kapımsın benim anlatılmıyor anlatamıyorum mutluluğumsun desem anlar mısın?



O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. dolanıp sarmak geliyor içimden, saramıyorum. Öylesine bağlanmışım ki, sensiz duramıyorum.



Her kum tanesi birer öpücük olsaydı, sana bütün sahilleri feda ederdim..sana deli gibi aşığım. Seni çok seviyorum..



Hangi yağmur damlası düşerse saçlarına,
Dilerim Allah’dan o damla ben olayım.
Aldığın her nefesi söyle bana sevgili,
İçine her çekişte havası ben olayım.
Ak düşse saçlarına ömrünün bir anında,
Siyahi sen ol ama beyazı ben olayım.



Dün Çiçekçinin önünden geçerken bir gül gördüm. Dünyanın en güzeliyim diye haykırıyordu.O gülü aldım. Ama en güzel olduğu için değil de seni görüp utansın diye...



Bugün hiç yüz vermedim güneşe, seni anlatıp hava attım çiçeklere,adını zıpkınla yazdım göğün en yüksek tepesine, birde bağırdım duydun mu? SENİ ÇOK SEVİYORUM diye..



Dalgalar nasıl taslara çarpıp özür dilemiyorsa, nasıl güneş batarken ve doğarken doğadan izin almıyorsa bende seni senden izinsiz SEVİYORUM ve ÖZÜR DİLEMİYORUM..



Bir gün adını anarken kısılırsa sesim, hasretine kapanırsa gözlerim, Aşkınla durursa kalbim bilki yalnızca seni seviyorum yalnızca sen...



Korkum sevmek değil, korkum sevipte ayrılmak.
Korkum kursun yemek değil, korkum kalleşçe vurulmak.
Korkum ölüm değil, korkum senin tarafından unutulmak.



Artık ne yapsam boş, teselliler faydasız,
Karanlık gitgide en derinlere çeker beni.
Çaresiz, bütün sokaklarında bu şehrin,
Böyle perişan beklerim dönmeni.



İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim!



Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gün yağmur yağardı.



Ölürsem sevgilim sana doyamadan, bir mezar kazdır hiç ağlamadan, tabutumun rengini isterim kara, örnek olsun sevipte ayrılana...

0 yorum: