19 Ocak 2008 Cumartesi

Super Msn Nickleri

Seni ne kadar seviyorum biliyor musun? Söz veripte tutmadığın günler kadar, beni beklettiğin saniyeler kadar, bana sevgiyle bakmadığın an kadar, uykularımı kaçırdığın geceler kadar, sonunda anladım seninde beni ne kadar sevdiğini zalim...



Bir yürek nelere yeterse,
Bir can bir canı ne kadar severse,
Bir damardan ne kadar çok kan geçerse,
Yaşam ölüme ne kadar değerse,
Sen de o kadar değerlisin!



Seni sende yaşamak varken, hayallerimde yaşamak gücüme gidiyor..
Hayatta hiç kimse için ağlanmaz, ağlanacak insan zaten ağlatmaz, olurda bir gün ağlarsan başını dik tut ki o masum gözyaşların ağladığın kişi kadar alçalmasın!



Seni sende yasamak varken hayalerimde yasamak gücüme gidiyor askim..



Ben mavi sen gökyüzü, ben deniz sen dalgasi, ben beden sen can. Söyle simdi dalgasiz deniz, cansiz beden, SENSİZ BİR BEN OLURMUYUM..!



Dünyada Sevilmeye Layık Tek Kişi Kim Olabilir Öğrenmek İstiyorsan telefonu ters tut N3S N3S N3S



Denizler derin değil gözlerin derin senin bırak gözlerin bende kalsın en güzel yerin senin Bi TaNem



Seni sende yaşamak varken, hayallerimde yaşamak gücüme gidiyor aşkım...



Sil sil at gönlündeki eseri senden kat kat üstün bu gördügün serseri.. YA iste hanimefendi bu gördügün serseri senin gibi HANİMEFENDİNİN ESERİ...!



Ruhumu yerlere serip hasret çektiren olsan ne aşkına bedduam nede sana kinim var, Deryada akar gibi binbir dertle dolsamda, seni mahşere kadar sevmeye yeminim var!!!



Bizim yörelerde; kaderimiz doğmadan yazılır, şiirlerimiz sevdamızı anlatır, sevgimiz kalbimize kazılır, seni unuttum kelimesi sadece mezar taşına yazılır!



Seni uzak kumsallardaki kumlari sayacak kadar degil, o her kum tanesinin üzerine ismini yazacak kadar seviyorum.



Geceleri gümüş gibi parlayan ayın üzerine yemin ederim ki, içtigim her damla su zehir olsada ne yaşamaktan vazgeçerim nede senden çünkü seni çok ama çok seviyorum.



Ne Dünden Daha Az, Ne Yarindan Daha Çok, Seni Bugünde Dün Oldugu Gibi, Yarinda Olacagi Gibi COK Seviyorum..




Oturmuş sahilde denize bakan, elindeki sigarayı tersine yakan, yakasız gömleğe kravat takan, bir aşık, bir garip görürsen beni HATIRLA..





Yalnızlığa gömüldüğün bir akşamda, güneşin geç doğduğu soğuk bir sabahta özlediğinde ve ağladığında sıcak bir ele hasret kaldığında beni hatırla hep seninleyim...





Yalniz kalmis bir sevginin, bos kalmis bir elin, görmeyen bir gözün acisini ancak sevipte sevilmeyen, ayrilipta kavusamayanlar bilirler..




Kimine göre ateştim cayır cayır yanan, kimine göre yıldızdım hep parlayan. Kimi çiçeğe benzetirdi hiç solmayan. AMA BEN SENIN İCİN SU OLMAK ISTERDIM! Hep muhtaç olunan!
Gerçek sevgi hiç haber almasanda ne yaptığını bilmesende adını hatırladığında içine sevginin hücum ettiğini farketip bu insanı seviyorum dediğin andır.





Sanmaki İsmini Bir Başkası Silecek. Seninle Başladım Seninle Bitecek.. SENİ SEVİYORUM




Ben seni günlük sevmedimki, ben seni bir ömur sevdim, sen benim umudum herseyimsin, aldigim nefesimsin, CANIMIN ICISIN... herzamanda oyle kalacaksinn..



Bir gün bir yolcu uğurladım nemli gözlerle, ardından söyledim git güle güle, o an dudaklarından duydum döneceğim, tüm gücümle haykırdım bekleyeceğim..



Hani gözler vardır ya sözleri anlatır. Hani sözler vardır ya gözleri ağlatır.Hhani anılar vardır ya değeri geç anlaşılır. Bir de AŞK vardır ya hep seni anlatır...



Kafanı boşalt ki yeniden doldurabilesin, su nasıl bulunduğu bardağın şeklini alırsa sevgi de senin kalbinin şeklini alır.



Aşk denizin dibinde kum tanesi olsa, Uzayda yıldız olsa bulamazdım, ama milyarlarca insanın içinden seni buldum.



Sev sev kalmasın gurur, gururun olduğu yerde aşk unutulur...



Seni düsünmek güzel şey ümitli şey dünyanın en güzel sesinden en güzel şarkıyı dinlemek gibi bir şey ama artık ümit yetmiyor bana ben artık şarkı dinlemek değil şarkı söylemek istiyorum.



Göz kaptırdığım renkten, kulak verdiğim sesten, Affet senden habersiz aldığım her nefesten...



Seni her özlediğimde kalbime bir yıldız koyuyorum. Ne kadar özledim diye sorarsan, kalbimde bir gökyüzü taşıyorum bunun için seni çok seviyorum.



Kalp ne ile doluysa dudaklardan dökülür gider.



Kül olmuş ateş yanar mı? Buz tutmuş su akar mı? Bu can seni sevdi başkasına bakar mı?



Bir kuştun sen uçup uçup dalıma kondun, sana hep çiçek açtım, yine gel diye, ama sen bir rüzgara kapıldın gittin. Üşüdüm, kırıldım ama hiç unutmadım.



Zaten tabiatı bile ayrılık üzerine kurmuş yaradan. Yaprak düşer dalından, yağmur ayrılır bulutlardan, seviyorum derken bile kelimeler ayrılır dudaklardan.



Gitme içimdeki ateşin sönmeden. Gitme elimi tutmadan, belimi sarmadan. Gitme azrail son nefesimi almadan. Gitme topraklar bedenimi sarmadan. Gitme!
Benim silahım kalbimde, şarjörü takılı bekliyor, sevgime yalan söyleyene, şeytan çıkar sık diyor..



Yanında benden yakın başka biri de olsa, her şeyi inkar etmiş inandırmış olsanda ve ona duygulanmış sevdalanmış olsanda, biliyorum bu gece beni düşüneceksin.



Sen silsen de ben silemem, sen gitsen de gitme diyemem, unutsan da başkasına gidemem, alın yazımsın.



Ölmek Bu Dünyada Unutulup Gitmekmiş.. Ölmek Bir kefen Giymekmiş.. Ölmek O Soğuk O karanlık Toprağa Girmekmiş.. YOK BE AŞKIM ASIL ÖLMEK SENSİZLİKMİŞ!



Sevdiğimi bir ok gibi kalbime saplayacak kadar cesurum ama söküp atamayacak kadar korkak.. Saplanmışsın kalbime bir kere GÜLÜM hep öyle kalsın nolur bırak..



Özlem: Seni görmediğim her an.
Hüznüm: Gönlümü acıtan unutulma korkusu.
Sevgi: Tüm ruhumda hissettiğim SEN.
Sen ise: Hayallerim, Hüznüm ve en güzel Duygularımsın..



Gündüz hayalimde gece düşümdesin. Aldığım her nefeste sensin içimi serinleten. Sana öyle hasterim ki Seviyorum seni, yüreğim parçalanırcasına...



Ağladığın zaman beni ara, seni güldüremeyebilirim ama seninle ağlarım..









Güneşin hakimiyetini kaybettiği şu saatlerde aydınlığı sağlayan onlarca yıldızın arasından sana sesleniyorum seni seviyorum.



Seviyorum your eyes, çünkü onlar very nice, ne olur birkerecik look at me, sonra don’t forget me, kalbim tik tak for you, because I LOVE YOU.



Bu mesajı aldıysan bana hayransın, silersen beni seviyosun, silmezsen bensiz yapamıyosun, cevap verirsen beni istiyosun, vermezsen bana aşıksın. E simdi ne yapacaksın?



Sen benim canımsın, ama kimse duymasın, hani olurya, ölüm kıskanır. Seni çok ama çok sevdiğimi kimseye söyleme hani olurya, mecnun kıskanır.

0 yorum: