6 Şubat 2008 Çarşamba

Yılbaşı - Yeni Yıl Mesajları

* YENI YILIN KUTLU OLSUN, HAYATIN HEP MUTLU. GOZLERINE YAS DEGMESIN, GONLUNE ISYAN. SENINLE OLSUN, SEVGILERIN EN YUCESI, ASKLARIN EN TEMIZI.
* BULUTSUZ GOKYUZU SENIN OLSUN DEMISTIM, UMITLERIN SOLMASIN, TUKENMESIN DIYE. YENI YILDA HIC UMITSIZ KALMAMAN VE HAYALLERINE KAVUSMAN DILEGIYLE. MUTLU SENELER.
* Yaşamın kaynağı .Sevgi ise sevgi bir tutku, tutku bir amaç, amaç bir şeyleri birileriyle paylaşmaksa, paylaşmak dostluk, dostluk hatırlamaksa eğer hep aklımdasınız! Yeni yılda da dostluğumuzun daha da pekişmesi ve ebedi olması dileğimle daha nice mutlu yıllara!
* YENİ YILDA; Hayatı tutabilmek, Sevgiyi kaçırmamak, Keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu kez... Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine... MUTLU YILLAR!!
* Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.. Nice Yıllara

GÖZLERİNDE IŞILTI DUDAKLARINDA GÜLÜMSEME, YÜREĞİNDEKİ SEVGİ DAMLACIKLARI EKSİK OLMASIN. YARINLARIN MUTLU, YENİ YILIN KUTLU OLSUN

0 yorum: