1 Mart 2008 Cumartesi

Msn messenger 7.0.0813 Türkçe Final

Messenger Plus! 3.54.1

Çeşitli Messenger Olanakları
Plus! la, kişi listenizi düzenlemek için kişi adlarını yeniden adlandırabilir, kişi listeni temizlemek için kişilerin istatistiklerini görebilir, pencerelerini şeffaflaştırabilir, dosya aktarımlarını otomatik kabul edebilir, gelen ve giden mesajları filtreleyebilir ve daha bir çok şey yapabilirsiniz!

Mesajlaşma Deneyiminizi Zenginleştirin!
Siz uzakta ya da boştayken,sizinle kontakt kuran kişilerinize göndermek için kendi kişisel durum mesajınıza sahip olabilirsiniz. Messenger Plus! ayrıca, anında hızlı metinleriniz için 50 adet yer, tek bir basit kısayol ya da belirlenmiş bir komutla gönderebileceğiniz kişiselleştirilebilir otomatik mesajlar, kodlarını hatırlamaya gerek kalmadan kolayca kullanabileceğiniz hızlı simge panelleri, metin yineleme özelliği ile yakınlarda gönderdiğiniz mesajı tekrar yollama, konuşmalar içinde arama ve alıntı ileti yollama olanakları tanır.

Gelişmiş Günlük Arşivleme
Daha önceden MSN Messenger, günlük kaydının bir imzasını gösteriyordu. Messenger Plus! buna zaten olanak tanıyor. Plus!’ın günlük kaydı arşivlemesiyle, şifrelemesiyle ve olanları unutmamak için tüm olayları kaydetmesiyle messenger’inkinden çok daha farklı.

Diğer Mesajlaşma Özellikleri
Messenger Plus! size, ön ve arka plan için istediğiniz herhangi bir renk seçmenize ve kalın, italik, altı çizili ve canlandırılmış yazı biçimleri eklemenize olank tanır. Bu sizin, IRC deki gibi Messenger’in komut adı verilen metin kısayollarını her yönüyle kontrol etmenizi sağlar.

Bildirimleri Zenginleştir
Eğer Hotmail kullanmıyorsanız, kendi pop3 posta hesaplarınızdan birini bildirim için seçebilirsiniz (beş adet e-posta eklenebilir!). Ek olarak, kişilerin online, offline olduğunda ya da nicklerini değiştirdiklerinde bildirimler alabilirsiniz.

0 yorum: