31 Ocak 2008 Perşembe

Din

*Sadece çocuklar ağlar ve sadece Allah affeder eğer bir gün gidersen çocuk değilim ağlamam Allah değilim affetmem.
*Polis bi gün 3 arkadaşın evine baskın düzenlemiş.Sizi uluslararası kaçakçılıktan tutukluyorum demiş.Adamlarda ;"Abi biz Fenerbahçeliyiz uluslararası ne işimiz olabilirki?"demiş.
*GözLerin daLarSa ßiLki dü$ündüm Seni, kuLagIn CInLarSa ßiLki aNdIm Seni, GeCe UyanIrsan ßiLki ReSMiNi Öptüm, GözLeriNden Ya$ damLaRSa ßiLki SenSiz ÖLdüM..
*DUNYADA UC SEYI SEVDIM. SENI, KALBIMI VE UMIT ETMEYI. SENI SEVDIM SENSIN DIYE, KALBIMI SEVDIM SENI SEVDI DIYE, UMIT ETMEYI SEVDIM BELKI SEVERSIN DIYE
*seni denizdeki canlılara anlattım. benin canım sevgilim balıkları bile aglattın
Kalbim seni unutacak kadar adi ise ellerim onu parcalayacak kadal asildir.
*Bir sevgi diledim gözyaşı buldum. Bir dost diledim sırtımdan vuruldum. Derdime derman diledim derdimin tiryakisi oldum. Bilki gerçek sevgiyi ben sende buldum!
*Seven unutmaz unutansa sevmemistir eğer sevipte unutmusa sevmesini bilmemistir.
Kül olmuş ateş yanar mı? Buz tutmuş su akar mı?
. Bu gözler seni sevdi başkasına bakar mı?
Sevgini taşımak değil hasretini çekmek zor gülmeyi unutmak değil ağlamaya alışmak değil ölmekte değil özleyipte görmemek zor...
*Sev ama yürekten olsun, gel ama ebedi olsun, gidersen benide götür, gittigimiz yer kara toprak olsun
*Kızlar sevgiyi kalplerine,erkekler ise ceplerine koyar! benim ceplerim dolu sevgini bomboş olan kalbime yazıyorum
*Seviyorum seviyorum haykırarak söylüyorum kimselerden korkmuyorum ölümüne seviyorum
bigün bana soracaksin ben mi dünya mi diye.Ben dünya diyecegim ve sen küsüp gideceksinama bilmeyeceksinki benim bütün dünyam SENSIN!
*gülmek icin mutlu olmayi bekleme, belki mutluluk gülüsünde saklidir. sakin aglayayim deme, kim bilir belki bir yerde senin bir tek gülüsün icin yasayan biri vardir.
1-”isyan etme gök yüzü ne yaparsan yap benim kadar aglayamazsin!!.2- Bunca Cilenin sonu Degilmi bir avuc toprak Ölümden yana Korkum yok Tek
korkum UNUTULMAK!!
2- 3'e geç ..
3- Bu günüde gördüm Yarin yasarmiyim bilmem Gencligede güvenemem Ölenler hep ihtiyarmidir??
4- Daglarda cicek soldugu zaman Göklerde bulut oldugu zaman Yagmurlar sel gibi aktigi zaman Anlaki BITANEM ben geliyorum!!.
5- Saclarina ak düssün istemem Gözlerine yas dolsun istemem Bir tek dilegim var Rabbimden Mutluluklar senin olsun BITANEM!!
6- Bir korkudur girdi cikmaz icimden Beni böyle boynu bükük birakma Adini anarim her nefesimde Neolur BITANEM beni unutma!!
7- ismin dudagimda oldu bir hece Bakisin sitemli asksiz bilmece Uykusuz kaldigim kacinci gece Sokak lambalari sahidim olsun!!
.
8- Gönül bahceleri yuvasiz yersiz Hayatin tadi yok anladim sensiz Toprak mezar olsun bana kefensiz Yasayamam sevgilim inan SENSiZ!!
9- Hayalin gözümden birgün digermi Yazdigin yaziyi yillar silermi ismini anmadan günler gecermi Sensiz yasamak mümkünmü söyle!!.
10- Maziyi yasadim dün aksam yine yazdigin ilk mektup gecti elime Gözlerim takildi ilk cümlesine Seni seviyorum diye yazmissin!!
11- Askimin bahari sensin diyerek Kalbimin feryadi dinsin diyerek Hayatta yanliz seni severek Acilan gülümü dermeye geldim!!
12- Hasretin bir yana kahrin bir yana Sensizlik ne demek sorsunlar bana Bu hasretlik biter nasil olsa Yinede sevgilim doyamam sana!!.
13- Dolmasin gözlerin düsündügün an Gecmisle teselli bul zaman zaman Bu hasretlikte biter diye dayan Benden baskasini sevme ne olur!!.
14- Ben seni kalbime yar diyerek Gurbette sevgilim var diyerek Alin yazima boyun bükerek Gözel göslerini görmeye geldim!!
.
15- Mevsimlik bir cicekmisin bir bahar acip bir bahar solasin? vefasiz bir gönülemi düstünde dün hatirlanip bu gün unutulasin? Asla unutmaki hep
aklimdasin!!

0 yorum: